Euzone este o companie de consultanță înființată în România, în anul 2010, în scopul asigurării suportului necesar pentru dezvoltarea capacității administrative și instituționale a instituțiilor publice, agențiilor și autorităților, entităților private și ONG-urilor, suportul acordat fiind în strânsă legatură cu regulamentele europene în domeniul managementului și utilizării fondurilor europene.

Echipa de consultanți entuziaști și dedicați, dornici să împărtășească din cunoștințele lor este secretul care stă la baza calității serviciilor oferite de companie.

Euzone se diferențiază pe piața consultanței prin soluții adecvate clientului, seriozitate, promptitudine, muncă în echipă și implicare. Activitățile întreprinse pentru clienți beneficiază de un efort susținut din partea echipei, de atenție și de profesionalism.

Spirit de echipă

Euzone este o echipă cu atitudine pozitivă, cu aptitudini direcționate spre a face din fiecare activitate un succes. În acest sens, fiecare consultant își aduce aportul prin propria expertiză pentru implementarea proiectelor companiei. Euzone susține dezvoltarea profesională continuă, angajații având oportunitatea de a se dezvolta pe plan profesional și pe plan personal prin promovarea muncii în echipă, împărtășirea ideilor și dezvoltarea comunicării.

Implicare

Pentru membrii echipei Euzone orice nou proiect constituie o provocare. Astfel, Euzone oferă servicii personalizate, dedicate fiecărui client și se implică în găsirea unor soluții concrete pentru a construi relații bazate pe încredere, flexibilitate și susținere reciprocă.

Responsabilitate

Euzone acționează responsabil prin proiectele sale, acestea fiind un răspuns la nevoile societății. Compania este implicată activ în susținerea comunităților aflate în situații de risc social, cât și a tinerilor prin cooperarea cu sectorul public, sectorul privat și societatea civilă.